Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξεκινούν τη μάχη του τίτλου στο βόλεϊ
Στην τελική ευθεία του εισέρχεται από αύριο το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και τιςαναμετρήσεις για την κατάκτηση της τρίτης και της πέμπτης θέσης.
Στην τελική ευθεία του εισέρχεται από αύριο το πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών, αλλά και τις συναντήσεις κατάταξης για τις θέσεις 3-4 και 5-6.
Μονομάχοι για το «στέμμα» τη φετινή περίοδο θα είναι οι αιώνιοι αντίπαλοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.
Η σειρά των αγώνων, που θα είναι μάξιμουμ πέντε, αφού ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στις 3 νίκες, ξεκινά από το κλειστό της Γλυφάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν πρώτοι στην κανονική περίοδο, γι αυτό και διατήρησαν μέχρι τέλους το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει κανένας από τους δύο αντίπαλους, χρόνος επαρκής για προετοιμασία και ξεκούραση υπήρξε άφθονος, λόγω των βουλευτικών εκλογών, οπότε η «πλάστιγγα» θα γείρει υπέρ της ομάδας που θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση και θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της.
Ο Ολυμπιακός μετρά τρεις νίκες φέτος επί του Παναθηναϊκού (2 στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο), όλες με 3-0, όμως αυτό μάλλον δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο, αφού οι «πράσινοι» παρουσιάζονται πολύ ανεβασμένοι και με «ηθικόν ακμαιότατον», απόρροια της επιτυχίας τους στους ημιτελικούς να θέσουν «νοκ άουτ» τον Ηρακλή.
Κατά τα λοιπά, για τις «αδιάφορες» θέσεις 3-4 θα παίξουν ο Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ, ενώ για την 5η θέση αναμένεται μεγάλη «μάχη», μεταξύ της ΕΑ Πατρών και της Ορεστιάδας, με «δέλεαρ» την ευρωπαϊκή έξοδο.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά