Ο Γιάννης Κυράστας συνεχίζει τη μάχη του, υπεβλήθη σε τρεις επεμβάσεις
Η μάχη του Γιάννη Κυράστα για τη ζωή συνεχίζεται. Όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί στο ιατρικό ανακοινωθέν της Πέμπτης, εκτός της φαρμακευτικής αγωγής, που χορηγείται εδώ και μέρες στον Ελληνα τεχνικό, ότι προχώρησαν και σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί στο ιατρικό ανακοινωθέν της Πέμπτης, εκτός της φαρμακευτικής αγωγής, που χορηγείται εδώ και μέρες στον Ελληνα τεχνικό, ότι προχώρησαν και σε χειρουργικές επεμβάσεις.
Αναλυτικά στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι γιατροί Α. Καραγιάννης, Ι. Κοσμίδης και Γ. Παναγιωτόπουλος αναφέρονται τα παρακάτω:
«Ο κ. Κυράστας Ιωάννης συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση του παραμένει εξαιρετικά σοβαρή. Γίνονται τόσο χειρουργικές, όσο και φαρμακευτικές προσπάθειες, για την αναστροφή της υπάρχουσας βαρυτάτης σήψεως».
Και σήμερα πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό του Γιάννη Κυράστα, οι παλιοί του συμπαίκτες και φίλοι, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Βασίλης Λάκης και Νίκος Κωστένογλου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ ο κ. Αργύρης Μήτσου, όσες μέρες νοσηλεύεται στην εντατική ο Ελληνας τεχνικός, πηγαίνει κάθε βράδυ στο Νοσοκομείο, προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της υγείας του.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γώργος Ορφανός, βρέθηκε το απόγευμα στην Ευρωκλινική, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Γιάννη Κυράστα.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά