Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους της, η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους της, η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Χωρίς φιλάθλους της ΑΕΚ θα διεξαχθεί καθώς φαίνεται το ντέρμπι της Ριζούπολης. Ο ταξίαρχος Τσιρώνης αρνήθηκε την παράδοση εισιτηρίων σε οργανωμένους φιλάθλους της «Ένωσης». Ο Ολυμπιακός συναινεί εφόσον όμως πάρει εισιτήρια για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

66

Χωρίς φιλάθλους της ΑΕΚ θα διεξαχθεί καθώς φαίνεται το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ, ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και την Αστυνομική Διεύθυνση, ο ταξίαρχος κ. Τσιρώνη αρνήθηκε κατηγορηματικά σχετικό αίτημα της ΑΕΚ.

Η αιτιολογία του κ. Τσιρώνη ήταν ότι η απόφαση – Λιάνη απαγορεύει τις μετακινήσεις οργανωμένων φιλάθλων και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της «Ένωσης».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συνάντηση των τριών πλευρών ήταν εξαιρετικά σύντομη, διάρκειας μόλις 15 λεπτών.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, έδειξε πως δεν θα είχε αντίρηση να δώσει έναν αριθμό εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους, με αντάλλαγμα όμως να εξασφαλίσουν οι φίλαθλοι του εισιτήρια στο καθοριστικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όπως και να έχει, τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, θα διατεθούν την ερχόμενη Τρίτη από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας και εκεί θα πρέπει να πάνε, όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ θελήσουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι.

Απομένουν πλέον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι.

Πρόστιμο από την UEFA

Τα… κατορθώματα των οπαδών του καλείται και πάλι να πληρώσει ο Ολυμπιακός.

Το πρωί της Παρασκευής η UEFA έστειλε φαξ με το οποίο γνωστοποιεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν 50.000 ελβετικά φράγκα πρόστιμο (31.250 ευρώ), για την ανάρμοστη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στο παιχνίδι του Champions League, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και για τα καπνογόνα, που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies