Παρελθόν ο Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο της Γαλατασαράι
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι ανακοίνωσε επισήμως την Παρασκευή ο Φατίχ Τερίμ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον αποκλεισμό της τουρκικής ομάδας από τους «16» του Κυπέλλου UEFA.
Όπως είχε προαναγγείλει μετά τον αποκλεισμό της Γαλατασαράι από τη συνέχεια του Κυπέλλου UEFA, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας.
Ο προπονητής που οδήγησε την «Γαλατά» στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 2000 και επέστρεψε στην ομάδα μετά τη θητεία του στην Ιταλία (Φιορεντίνα και Μίλαν), δεν κατάφερε να έχει ανάλογες επιττυχίες στην δεύτερη περίοδο της θητείας του.
Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Οζχάν Καναϊντίν, διευκρινίζοντας ότι ο 51χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ως τις 20 Μαρτίου, οπότε έχουν προγραμματιστεί εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, η οποία θα αναλάβει να βρει τον αντικαταστάτη του.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά