Τρίτη 21 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Προετοιμάζεται για τη Γενική Συνέλευση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Προετοιμάζεται για τη Γενική Συνέλευση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά από τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση την Κυριακή σε ανοιχτό γήπεδο. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ετοιμάζεται για την πρώτη γενική συνέλευση μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου.

66

Μετά από τρεις ημέρες ο ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση την Κυριακή σε ανοιχτό γήπεδο.

Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαιδευτικό δίτερμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Απουσίασαν οι διεθνείς Γαρπόζης και Γιασεμή που είναι με την εθνική Κύπρου, και οι Σαλπιγγίδης, Καρυπίδης που είναι με την Ολυμπιακή ομάδα.

Στη Νιγηρία επέστρεψε και ο Ιφεάνι Ουντέζε με την εθνική της χώρας του, από όπου αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να φθάσει στην Θεσσαλονίκη, είναι αμφίβολη όμως η συμμετοχή του στον αγώνα της Ξάνθης.

Πέραν όλων αυτών, ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει μόνο ένα πρόβλημα, με την περίπτωση του Λάμπρου Βαγγελή που κάνει προπόνηση μόνος του για προληπτικούς λόγους.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ετοιμάζεται για την πρώτη γενική συνέλευση μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, με αντικείμενο την έγκριση του ισολογισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Απριλίου 2026
Cookies