Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Σακραμέντο το σερί νικών στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ
Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Σακραμέντο, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι στον κόσμο του ΝΒΑ. Οι Κινγκς νίκησαν τους Νάγκετς με 117-106 με τον Πέτζα να σημειώνει 33 πόντους. Πολύ καλός και ο Μάικ Μπίμπι με 18 πόντους.
Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Σακραμέντο, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι στον κόσμο του ΝΒΑ. Οι Κινγκς νίκησαν τους Νάγκετς με 117-106 με τον Πέτζα να σημειώνει 33 πόντους. Πολύ καλός και ο Μάικ Μπίμπι με 18 πόντους.
Σημαντική βραδιά και για τους Πίστονς, οι οποίοι λύγισαν την αντίσταση των Μάβερικς παίρνοντας τη νίκη με 115-102. Ήταν η όγδοη σερί νίκη για την ομάδα του Ντιτρόιτ που έχει να παρουσιάσει παρόμοιο σερί από την περίοδο 1990-91.
Κορυφαίος από τη νικήτρια ομάδα ο Τσόνσι Μπίλαπς με 27 πόντους, καθώς και οι Ατκινς (18 πόντοι) και Ουάλας (17 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γερμανός Νοβίτσκι με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ.
Στο Τορόντο, ο Βινς Κάρτερ είχε στο ενεργητικό του 20 πόντους, 7 ασίστ, έξι ριμπάουντ και τέσσερα κοψίματα και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Ράπτορς επί των Μπλέιζερς με 83-72.
Στο Χιούστον, ο Πολ Πιρς με 27 πόντους ήταν ο βασικός συντελεστής στη νίκη των Σέλτικς επί των Ρόκετς με 97-93. Σημαντική ήταν και η συμβολή των Ουέλς και ΜακΚάρθι, που σημείωσαν από 21 πόντους.
Τέλος στο Λος Αντζελες, οι Γκρίζλις νίκησαν στην παράταση μέσα στην έδρα των Κλίπερς με 108-107, μετά από συναρπαστικό παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και περιμένει τον 8ο των πλέι ιν, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ως 7ος τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Δείτε πως μπορούν να συναντηθούν οι «αιώνιοι».
Με τον Τι Τζέι Σορτς να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση φέτος, ο Παναθηναϊκός νίκησε 87-79 τη Μονακό και εξασφάλισε τη θέση του στα playoffs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια!