Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Στα τέλη Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Στα τέλη Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Καλαφάτης, απαντώντας σε σχετική επερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Αθανάσιου Νάκου.

27

Στην τελική ευθεία βρίσκονται η πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς έως τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαπραγματεύσεις, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Καλαφάτης.


Απαντώντας σε σχετική επερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιου Διάκου, ο κ. Καλαφάτης είπε ότι τα διοικητικά συμβούλια των ενδιαφερόμενων εταιρειών HDW-Ferrostaal έχουν υπογράψει την πρώτη φάση μεταβίβασης και έχουν πάρει απόφαση για την υπογραφή της δεύτερης φάσης.


Παράλληλα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι οι δύο εταιρείες έχουν υποβάλει και την αναγκαία αίτηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ.


Από την πλευρά του, πάντως, ο βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την αμφιβολία του για τη χρονική κατάληξη της διαδικασίας, καθώς -όπως είπε- η κυβέρνηση είχε αναγγείλει την ολοκλήρωση της για τις 2 Φεβρουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο