Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Μεντζέλος-Donald D μαζί στο στούντιο και στη σκηνή

Δημήτρης Μεντζέλος-Donald D μαζί στο στούντιο και στη σκηνή

...

Ο Δημήτρης Μεντζέλος a.k.a. Delta Mee MC των Ημισκουμπρίων και της rock μπαντας «Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn» συναντά τον παγκόσμιας κλάσης θρυλικό MC Donald D από το Bronx και μέλος της ομάδας «Rhyme Syndicate» του Ice T, σε ένα κομμάτι με rap και rock επιρροές, ταξιδεύοντας παράλληλα το ελληνικό hip hop εκτός συνόρων με κοινή γλώσσα τη μουσική.

Το τραγούι έχει τίτλο «Scream your lungs out», την μουσική έχουν γράψει οι Prejudice Reborn , η μέταλ μπάντα που συνεργάζεται ο Δημήτρης Μεντζέλος τα τελευταία χρόνια, ενώ στα scratch συμμετέχει ο παραγωγός, DJ και Turntablist, Funkonami. To project αυτό πραγματοποιείται με την βοήθεια και τη στήριξη της Hood Groove Management.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο καλλιτέχνες θα βρεθούν και επί σκηνής μαζί, όπου θα παρουσιάσουν ζωντανά για πρώτη φορά το τραγούδι τους στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, το Σάββατο 27 Μαϊου (21.00).

  • Λίγα λόγια για τους συντελεστές

Ο Δημήτρης Μεντζέλος θεωρείται από τους πρωτεργάτες του ελληνικού hip hop. MC, στιχουργός και performer κατά την 20ετή πορεία του με τα Ημισκούμπρια με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στην Ελλάδα, εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλές σόλο δουλειές και συνεργασίες.

Ο Donald D είναι ένας παγκόσμιας κλάσης και βεληνεκούς καλλιτέχνης. Ξεκίνησε σαν b-boy στους δρόμους της γενέτειρας του hip hop, το Bronx. Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του hip hop όπως οι DJ Afrika Islam, DJ Jazzy Jay, Eric B & Rakim, Kool Moe Dee, KRS One & Biz Markie και φυσικά ως μέλος του Rhyme Syndicate όπου έγραφε, ράπαρε και έκανε παραγωγές σε μεγάλο κομμάτι από τις δουλειές και τα άλμπουμ του Ice T.

Οι Prejudice Reborn είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που κινείται στα πλαίσια του αμερικάνικου ήχου με heavy metal επιρροές. Έχουν δύο επίσημες δουλειές και πολλές συναυλίες στο ενεργητικό τους. Είναι γνωστοί επίσης για τα εξαιρετικά live tribute στους Metallica. Από το 2013 συνεργάζονται με τον Δημήτρη Μεντζέλο και έχουν κυκλοφορήσει μαζί το cd Rock, Rap, Heavy ως Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn.

Αρχιτεκτονική, Ελασιδών 6, Γκάζι
Τηλ. 21 0901 4428

entertainment.in.gr

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024