Σωτήρης Καλυβάτσης: Δηλώσεις φωτιά για τον Κανάκη – «Δεν θα κάτσω να διαλυθώ ολοκληρωτικά…»
Δείτε όλα όσα είπε...
Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 παραχώρησε την Τετάρτη ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την σελίδα που έχει αλλάξει στην ζωή του, μετά την παύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη.
Οι σχέσεις με τον Αντώνη Κανάκη
«Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη – γιατί είχαμε μαζί και την εταιρεία, έτσι όπως ήταν τα πράγματα- γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Μου αρέσει αυτό το πράγμα, να γυρνώ σελίδες, είναι μέσα μου. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, το συνειδητοποίησα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί» είπε αρχικά.
«Το να ξαναβάλω μπροστά πράγματα στη Θεσσαλονίκη από μόνος μου, είναι μικρό το ‘μαγαζί’, να πάρω ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν πολλά τα καλά πράγματα που κάναμε μαζί για να διαλυθώ ολοκληρωτικά για παραπάνω από μία κακιά στιγμή» σχολίασε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την σχέση του με την Υρώ Λούπη και τι θεωρεί πως την ενοχλεί στον ίδιο.
«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Ε, δεν ξέρω πολλά μπορεί. Το βάλατε και στο βίντεο, ότι δεν εκφράζω εύκολα τα συναισθήματά μου. Λέω τα πάντα… αλλά αν αγαπώ, στο δείχνω. Δεν θα πω αγάπη μου, σε αγαπώ κι αγάπησέ με. Είμαι λίγο… Τα κανιβαλίζω αυτά» είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ρώτησε τον λόγο, ο ηθοποιός αντέδρασε και μαζεύτηκε στην άκρη της πολυθρόνας για να αποφύγει κι άλλες ενδεχόμενες ερωτήσεις: «Ε δεν ξέρω γιατί και γιατί, έτσι είναι η φύτρα μου/ Έτσι βγήκε το εργαλείο».
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «800 εκατ. από 64 δράσεις ΕΣΠΑ για ΜμΕ, μηδέν ευρώ δαπάνη – Είναι σκοπιμότητα, όχι ανικανότητα
- Διαβατήρια: Τα πιο ισχυρά του κόσμου το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Τζόλης: «Θέλω να παίξω σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ»
- Μεγάλη νίκη για την Google – Η Apple επέλεξε το Gemini για το αναβαθμισμένο Siri
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442