Αήττητη παραμένει στο πρωτάθλημα Δανίας η Κοπεγχάγη. Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον τέταρτο όμιλο του Champions League επικράτησε 3-2 της Λίνγκμπι εντός έδρας, πέτυχε τη 12η νίκη της σε 14 αγώνες (έχει και δύο ισοπαλίες) και οδηγεί την κούρσα με 38 βαθμούς, 14 περισσότερους από τη δεύτερη της βαθμολογίας Μίντιλαντ.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν στο 88′ με 2-1, αλλά οι Νόρτστραντ και Οτεσεν με δύο γκολ στα τελευταία δύο λεπτά της συνάντησης πέτυχαν την ολική ανατροπή. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι σκόρερ της Κοπεγχάγης αποδείχθηκαν οι «χρυσές» αλλαγές του Σολμπάκεν, καθώς ο πρώτος μπήκε στο ματς στο 61′ αντί του σκόρερ του πρώτου γκολ των πρωταθλητών Δανίας, Ζοχόρε (13′), ενώ ο Οτεσεν αντικατέστησε στο 82′ τον Γιόργκενσεν.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.