Ο προπονητής της ιστορίας του Ολυμπιακού που στα 99 χρόνια πήρε παρέα του το Κόνφερενς Λιγκ και στα 100 το νταμπλ θα τον βάλει στην πρώτη χρονιά της νέας εκατονταετίας.
?⚪ O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας! / José Luis Mendilibar has renewed with Olympiacos FC! pic.twitter.com/0hIajEFz79
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι όπως χρόνια τώρα ο εγγυητής της επιτυχίας στον Ολυμπιακό φροντίζοντας να βρίσκονται στον σύλλογο οι κορυφαίοι σε όλους τους τομείς. Περιττό να θυμηθούμε και να επαναλάβουμε για την σημασία της συμφωνίας με τον Μέντι.
? ?⚪ ✍? Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα μας! / Mr. Evangelos Marinakis, with José Luis Mendilibar, after the signing of his new contract with… pic.twitter.com/xwOwX3tJJx
Το σπουδαίο στον Ολυμπιακό είναι πως γίνονται όλα όπως πρέπει όταν πρέπει. Και τώρα να έρχεται ως Χριστουγεννιάτικο δώρο η ανανέωση του Μεντιλιμπαρ που αποτελεί το Α και το Ω στον σύλλογο.
Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Βασικού τον προπονητή της ιστορίας του και ο Μεντιλιμπαρ στον Ολυμπιακό την ομαδα της ζωής του. Και έτσι το όμορφο παραμύθι συνεχίζεται όπως έπρεπε με τα…δώρα από την διοίκηση να έχουν και συνέχεια. Σύντομα…
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.