Με δεδομένη την παραμονή ενός εκ των Ματία Περίν και Μικέλε ντι Γκριγκόριο, η Γιουβέντους, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» αναζητά έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής.
«Το μεγάλο όνειρο», όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, είναι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον Μπέκερ, που φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα εξόδου της αγγλικής ομάδας, φαίνεται να εμπιστεύεται τον Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.
Η εναλλακτική της Γιουβέντους
Εναλλακτικά-αναφέρουν-, εξετάζεται ο Νταβίντ ντε Χέα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα πιθανότατα να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα αυτό το καλοκαίρι.
Ο Ντε Χέα αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, διέπρεψε στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και στη Serie A με τη Φιορεντίνα κάνει καταπληκτικά πράγματα και αποτελεί μια καλή λύση και σίγουρα πιο προσιτή οικονομικά από τον Άλισον.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.