Τι και αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν μπορούν να… ορθοποδήσουν.
Ηττήθηκαν με 131-113 από τους Ατλάντα Χοκς, έπεσαν στο 26-35 και βρίσκονται πλέον πέντε νίκες πίσω από τη 10η θέση της Ανατολής, που οδηγεί στα playoffs.
Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα των Μπακς και το δεύτερο ματς του Αντετοκούνμπο μετά την επιστροφή του, στο οποίο σημείωσε 24 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Για τους νικητές, ο Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ σκόραρε 23 πόντους, ενώ οι Ονιέκα Οκόνγκου και Τζέιλεν Τζόνσον ακολούθησαν με 21 και 20 πόντους, αντίστοιχα.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.