Αυξημένη είναι η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής το πρωί της Τετάρτης, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται για άλλη μία ημέρα στον Κηφισό.
Συγκεκριμένα, ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και στα δύο ρεύματα του Κηφισού όπου τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών, με το μποτιλιάρισμα να εκτείνεται έως την περιοχή του Σκαραμαγκά.
Κίνηση θα συναντήσουν και οι οδηγοί που κινούνται στη Μεσογείων, στη Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στην Αλεξάνδρας, Σταδίου, Πειραιώς, Αρδηττού, Καλλορρόης, Συγγρού.
Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Στην Αττική Οδός καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10 έως 15 λεπτών, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα