Ο Στέντμον Λέμον του Πανιωνίου είναι αποκλεισμένος στο Ντουμπάι
Αναστάτωση στον Πανιώνιο, καθώς ο Στέντμον Λέμον αποκλείστηκε στο Ντουμπάι, όπου μετέβη για διακοπές.
Ανησυχία επικρατεί στον Πανιώνιο, αφού ο παίκτης των κυανέρυθρων, Στέντμον Λέμον αποκλείστηκε στο Ντουμπάι, ενώ βρισκόταν εκεί για διακοπές.
Ο Αμερικανός είχε μεταβεί στο Ντουμπάι, καθώς στους παίκτες είχε δοθεί ρεπό δύο ημερών και ο Λέμον άδραξε την ευκαιρία να ταξιδέψει.
Ο Πανιώνιος είναι σε διαρκείς επαφές με τον Λέμον στο Ντουμπάι
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Πανιωνίου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον παίκτη προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το θέμα της επιστροφής του και να διασφαλιστεί η ασφάλειά του.
Τη φετινή σεζόν ο Λέμον έχει παίξει σε 11 παιχνίδια με τον Πανιώνιο στη Stoiximan GBL,μετρώντας 7.8 πόντους ανά παιχνίδι.
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442