Stoiximan GBL: Ο Πίτερς MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Ο Άλεκ Πίτερς αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής του εγχώριου πρωταθλήματος, με τον Αμερικανό φόργουορντ του Ολυμπιακού να είναι για πρώτη φορά φέτος ο πολυτιμότερος στη Stoiximan GBL.
Ο Πίτερς σημείωσε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα, καθώς πέτυχε 35 πόντους και έδωσε ρεσιτάλ ευστοχίας από τη γραμμή των βολών (9/9), έχοντας παράλληλα 4/5 δίποντα και 6/8 τρίποντα.
Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο τρίτος παίκτης των Ερυθρόλευκων που αναδεικνύεται MVP τη φετινή σεζόν μετά τους Ντόντα Χολ και Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ο Πίτερς στο εν λόγω παιχνίδι μάζεψε παράλληλα 6 ριμπάουντ, ενώ υπέπεσε μόλις σε ένα λάθος και κέρδισε έξι φάουλ.
Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Πίτερς:
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442