Με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα και τις ευχές του σε όλο τον κόσμο.
«Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και δύναμη!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.