Τραγικό τέλος είχε ένας 60χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών και με καταγωγή από την Αγία Ειρήνη Σέλινου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του το μεσημέρι της Κυριακής, 28 Δεκεμβρίου, στην περιοχή Πέτρα Σελί στον Σέμπρωνα του δήμου Πλατανιά, στα Χανιά.
Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα φέρεται να εξετράπη της πορείας του κατά τις βραδινές ώρες, χωρίς ωστόσο το περιστατικό να γίνει άμεσα αντιληπτό, σύμφωνα με το neakriti.gr. Κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, η πολύωρη απουσία του προκάλεσε έντονη ανησυχία στους οικείους του, γεγονός που οδήγησε στην κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του.
Στιγμιότυπο από το σημείο που εντοπίστηκε ο 60χρονος – Πηγή φωτογραφίας: ΣελινιώτικεςΠινελιές/Facebook
Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο του 6οχρονου
Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 15 άτομα, με πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Χανιά και τον Καμπανό, καθώς και στελέχη της ΕΜΟΔΕ, προκειμένου να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ο 60χρονος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας από δύσβατο σημείο στην Δ.Ε. Ανατολικού Σελίνου Χανίων #Κρήτη και παρελήφθη από ασθενοφόρο του #ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59