Τρεις συλλήψεις για παράνομο εμπόριο και προϊόντα «μαϊμού» στον Πειραιά
Από την Υποδιεύθυνση Περιπολιών πραγματοποιήθηκε ειδική επιχειρησιακή δράση στην περιοχή του Πειραιά με σκοπό την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου και της πώλησης απομιμητικών προϊόντων
Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Πέμπτης (18-12-2025) στην περιοχή του Πειραιά.
Όπως επισημαίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. σκοπός της εν λόγω δράσης ήταν η αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου και της πώλησης απομιμητικών προϊόντων.

Τρεις συλλήψεις
Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου -3- αλλοδαποί ηλικίας 37, 49 και 51 ετών, κατηγορούμενοι για -κατά περίπτωση- πλαστογραφία, απάτη, παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί αναμόρφωσης – εκσυγχρονισμού και λειτουργίας υπαίθριου εμπορίου.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν 3.398 απομιμητικά προϊόντα όπως ζώνες, τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και είδη οικιακής χρήσης.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
- Η Έμιλι Μπλαντ παραδέχεται ότι μερικές φορές η Μέριλ Στριπ την «φόβιζε»
- Αντιφασιστική πορεία ενάντια στο άνοιγμα γραφείων του Εθνικού Μετώπου στους Αμπελόκηπους
- AI και πυρηνικός όλεθρος: Η αυτοματοποίηση της διοίκησης και ο κίνδυνος του αστραπιαίου πολέμου
- ΑΕΛ Novibet – Πανσερραϊκός 0-1: Μία ευκαιρία οι Σερραίοι, ένα «χρυσό» γκολ παραμονής! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442