Πυρετό έχει ανεβάσει ο Εβάν Φουρνιέ που θα μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολος για το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε της Πέμπτης (4/12, 21:15).
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμή στον Ολυμπιακό, με τον Εβάν Φουρνιέ να έχει ανεβάσει πυρετό και να μην μπαίνει στο γήπεδο για να προπονηθεί την Τετάρτη.
Κάτι που σημαίνει πως ο Γάλλος φόργουορντ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (4/12, 21:15) το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ για τη Euroleague. Ωστόσο, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες, πριν παρθεί φυσικά η τελική απόφαση την ημέρα του αγώνα.
Σφυρίζει ο Ντιφαλά
Γνωστοί έγιναν εν τω μεταξύ και οι διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για τη 14η αγωνιστική της regular season της Euroleague.
Αυτοί θα είναι οι Μεχντί Ντιφάλα (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Χιουζ Θεπερνιέ (Γαλλία).
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών