Super League: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 κόντρα στον Ατρόμητο και την ισοπαλία 1-1 του Αστέρα με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική.
Με δύο αναμετρήσεις σε Φάληρο και Τρίπολη επέστρεψε η Superleague με την 11η αγωνιστική, μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.
Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρόμητου. Το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραμένει στην κορυφή με 28 βαθμούς και θα περιμένει στα επόμενα ματς τι θα κάνουν οι αντίπαλοί του. Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες έμειναν στους 9 πόντους και τη 10η θέση.
Στο άλλο παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός έμειναν ισόπαλοι 1-1στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Έτσι οι Αγρινιώτες πήγαν στους 12 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ οι Αρκάδες έφτασαν τους 8 πόντους και την 11η θέση του πίνακα.
Μετά τα δύο παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο (22/11), την Κυριακή (23/11) θα διεξαχθούν ακόμη τρία, με το ντέρμπι ΑΕΚ – Άρης στις 21:00, στην ΟΠΑΠ Αρένα να ξεχωρίζει.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός «δοκιμάζεται» στις 17:15 στην έδρα του ουραγού Πανσερραϊκού, ενώ ο δεύτερος ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:00 την Κηφισιά.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Οι «κανονιέρηδες» δίνουν 120 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για τον Αργεντίνο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν αρνητικά. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο
Η απόφαση της European Aquatics, η προσφυγή για τον αγώνα Πρίμορατς – Γιουγκ, το ιστορικό του κολυμβητηρίου στο Κότορ και οι πολιτικές προεκτάσεις μιας αθλητικής διαμάχης.
Ο Μόντε Μόρις στάθηκε στις απουσίες των Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και στο βάθος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/5).