Ο Γάλλος σταρ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σχολίασε την αναμέτρηση ενώ αναφέρθηκε και στους ρόλους που, όπως σημείωσε, έχουν αλλάξει από πέρσι στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φουρνιέ:
«Προσπαθήσαμε για τη νίκη, δεν ξεκινήσαμε καλά. Αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε, αλλά στη συνέχεια άλλαξε η εικόνα μας. Καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση κι ήμασταν αυτοί που κυριαρχήσαμε.
Έχουμε άλλο line up πλέον στην ομάδα. Μετά από 12 αγωνιστικές οι δυναμικές αλλάζουν. Η δυναμική είναι διαφορετική κι όλοι προσπαθούμε πάρα πολύ. Έχουμε και διαφορετικούς ρόλους πλέον στην ομάδα. Ξεκινάμε ως βασική αρχή την άμυνά μας και στην επίθεση έρχονται οι αυτοματισμοί κι αυτοί που ξεχωρίζουν».
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».