Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καϊράτ, για την έκτη αγωνιστική της League Phase του Champions League, με την ομάδα του Καζακστάν να έχει καταθέσει αίτημα αλλαγής έδρας για την αναμέτρηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου.
Ο λόγος για το συγκεκριμένο αίτημα έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατούν στο Αλμάτι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς ενδέχεται η κακοκαιρία να επηρεάσει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα η Καϊράτ θέλει το παιχνίδι να διεξαχθεί στην Astana Arena της Αστάνα, ένα γήπεδο διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα, αναδιπλούμενη οροφή και έτσι θα μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.
Το παρελθόν που έχει ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένα γήπεδο
Αυτό είναι ένα γήπεδο που ο Ολυμπιακός γνωρίζει, καθώς το έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν, έχοντας αγωνιστεί με την τοπική ομάδα.
Συγκεκριμένα στις 3 Νοεμβρίου 2016, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Αστάνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς στο οποίο αγωνιζόταν και ο νυν αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος.
Για την Ιστορία το ματς είχε ολοκληρωθεί 1-1, με τον Ντεσπότοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 8′ για τους Καζακστανούς και τον Σεμπά να ισοφαρίζει για τους Πειραιώτες στο 30 λεπτό της αναμέτρησης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.