Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Αϊντχόφεν, το βράδυ της Τρίτης (4/11), για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τον Κωνσταντή Τζολάκη να φτάνει σε ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πορτιέρε έφτασε τα 100 παιχνίδια με τα ερυθρόλευκα, όντας από τη σεζόν 2019-20 στην πρώτη ομάδα, όταν και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.
Από τότε είναι σταθερά μέλος του Ολυμπιακού και πλέον θεωρείται ο βασικός τερματοφύλακας των Πειραιωτών, με τον οποίο κατέκτησαν και το ιστορικό Conference League, τον Μάιο του 2024.
Η Άρσεναλ συμπληρώνει το «καρέ» των ημιτελικών του League Cup Αγγλίας, καθώς έναν συγκλονιστικό προημιτελικό που έγινε στο «Emirates» απέκλεισε με 8-7 την Κρίσταλ Πάλας στα πέναλτι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο Κάουνας, αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του Ομέρ Γιουρτσέβεν και δήλωσε αισιόδοξος για την πιθανότατα ο Ματίας Λεσόρ να αγωνιστεί φέτος.