Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, πατώντας προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη λήξη του αγώνα αναρωτήθηκε πώς άντεξε η ομάδα του μετά την αποβολή του Γκουστάβο Μάντσα και αναφέρθηκε στην επικείμενη με την Αϊντχόφεν για το Champions League.
Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για τη σημασία του τρίποντου με τους κίτρινους, ενώ δεν σχολίασε ιδιαίτερα το ματς που έρχεται με την ολλανδική ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της COSMOTE TV:
Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι αλήθεια πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή δίχως τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυναμικά και τα γκολ ήρθαν φυσιολογικά. Δεν ξέρουμε πως αντέξαμε μετά την αποβολή και το πέναλτι σε 2-1, αλλά αντέξαμε ευτυχώς και πήραμε τη νίκη».
Για τον αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν: «Όχι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά έτρεξαν και προσπάθησαν πολύ σήμερα, πρέπει πρώτα να δούμε την αποκατάστασή τους. Όλοι έλεγαν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά εγώ τόνιζα τη σημαντικότητα αυτού κόντρα στον Άρη και αποδείχθηκε. Οπότε πρώτα να κάνουμε την αποκατάσταση και μετά θα το σκεφτούμε».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.