Ο Μαροκινός επιθετικός και ο Βραζιλιάνος μπακ, οι οποίοι συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό με τον Μπάμπη Κωστούλα, «τρελάθηκαν» με το γκολ που πέτυχε ο 18χρονος στράικερ απέναντι στην ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, με τους δύο άσους των Πειραιωτών να αποθεώνουν τον πρώην συμπαίκτη τους.
«Το πρώτο από τα πολλά…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός, ενώ από την πλευρά του ο Ροντινέι σχολίασε: «Μπράβο, το αξίζει! Κράτα γερά, μ@λ@κ@».
Η ανάρτηση του Ελ Κααμπί:
Του Ροντινέι:
Ο Μπάμπης Κωστούλας, που μέχρι τώρα είχε σκοράρει μόνο σε αγώνα της δεύτερης ομάδας της Μπράιτον στην Premier League 2, εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Μίλνερ και με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λάμενς.
Ο Κωστούλας, που μαζί με τον Στέφανο Τζίμα αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν τα πατήματά τους και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή της βρετανικής ομάδας, απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι εξαιρετικός σκόρερ, με τον νεαρό να… αγχώνει, έστω και για λίγο, τους φίλους της Γιουνάιτεντ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.