Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τη Dubai BC στο ΣΕΦ (10/10, 21:15), για την 3η αγωνιστική της Euroleague.
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήρθε, ωστόσο, να προστεθεί στο απουσιολόγιο των Πειραιωτών, καθώς ο Ντόντα Χολ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός της προπόνησης της Τετάρτης (8/10), την ωρα που ο Εβάν Φουρνιέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Αμφίβολοι Χολ και Φουρνιέ, off άλλοι δύο
Έτσι η συμμετοχή του Αμερικανού σέντερ στην αναμέτρηση απέναντι στους Άραβες είναι αμφίβολη, όπως και αυτή του Γάλλου άσου που είναι αμφίβολος από την Τρίτη.
Εκτός της αναμέτρησης την Παρασκευή θα είναι επίσης οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 21η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τη νίκη στην Πόλη ως τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έμεινε από ενέργεια και λύσεις στην επίθεση, για να ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε με 88-80 για την 20η αγωνιστική της Euroleague.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.