Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήρθε σε συμφωνία με τον Εμερίκ Λαπόρτ, πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών και έτσι ο Ισπανός στόπερ ήταν να επιστρέψει στη χώρα των Βάσκων, με το… σύμπαν ωστόσο να έχει άλλα σχέδια.
Το deal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα επίσημα λόγω κωλυσιεργίας στο σύστημα των μεταγραφών, κάνοντας έξαλλη την ισπανική ομάδα.
Τι πιστεύουν στην Μπιλμπάο για Λαπόρτ
Η Μπιλμπάο, θεωρεί ότι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε εντός των χρονικών ορίων και προσέφυγε στην FIFA για να βρεθεί λύση και να διαπιστωθεί ότι όλα έγιναν νόμιμα, με τον Λαπόρτ να περιμένει πλέον την απόφαση.
Ειδικό κλιμάκιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, θα εξετάσει τόσο τα έγγραφα που αντάλλαξαν οι δύο ομάδες, όσο και τα χρονικά όρια, προκειμένου να αποφανθεί αν η μεταγραφή του Ισπανού στόπερ στην Μπιλμπάο ήταν εντός των πλαισίων και των ορίων που πρέπει.
Διαφορετικά ο Λαπόρτ θα παραμείνει στην Αλ Νασρ και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα μείνει χωρίς στόπερ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.