Ισραήλ: Drone που εκτόξευσαν οι Χούθι κατέπεσε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ραμόν
Δεν έχει διευκρινιστεί αν το drone κατέπεσε στο αεροδρόμιο του Ισραήλ μετά από την αναχαίτιση του ή πτώση του προκλήθηκε από άμεσο πλήγμα
Η Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα drone που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη κατέπεσε στην αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο Ραμόν, κοντά στην πόλη Εϊλάτ της Ερυθράς Θάλασσας.
Οι Χούθι έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν να επιτίθενται στο Ισραήλ λόγω του πολέμου στη Γάζα
Το αεροδρόμιο ανέστειλε τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις αεροσκαφών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ομαλοποίησης της λειτουργίας του, το συντομότερο δυνατό.
Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα ότι διερευνά την πτώση του drone, το οποίο είχε εκτοξευτεί από την Υεμένη και κατέπεσε στην περιοχή του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με τον στρατό το περιστατικό διερευνάται χωρίς να δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις ζημιές που προκλήθηκαν.
Δεν διευκρινίστηκε αν το drone κατέπεσε μετά από την αναχαίτιση του ή πτώση του προκλήθηκε από άμεσο πλήγμα.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Ramon Airport, the occupation’s southern gateway, just took a direct hit from a Yemeni kamikaze drone.
Enemy media confirms the strike came from Yemen, slamming into the passenger hall before the IOF sealed off the site, shut the airspace, and slapped on full censorship.
Even… pic.twitter.com/3GAuoToqsz
— Thomas Keith (@iwasnevrhere_) September 7, 2025
BREAKING: Drone launched from Yemen hit a passenger terminal at Ramon Airport. pic.twitter.com/mPNK1wk6L4
— Clash Report (@clashreport) September 7, 2025
Σύντομα θα λειτουργήσει ξανά το αεροδρόμιο
Η Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο Ραμόν προς το Τελ Αβίβ θα αναχωρήσει σύντομα.
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442