Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά τη χειρουργική επέμβαση στον ώμο, που έγινε στις 16 Ιουλίου και η επιστροφή του στα γήπεδα, αναμένεται στο τέλος του προσεχούς Οκτωβρίου.
Ο 22χρονος Αγγλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο «Valdebebas», μαζί με τους συμπαίκτες του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», ο νεαρός άσος έλαβε άδεια από τη διοίκηση, προκειμένου να ταξιδέψει στην Τζαμάικα με την οικογένειά του πριν από λίγες ημέρες.
Ωστόσο, ο Μπέλιγχαμ ακολούθησε κι εκεί το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τον Τσάμπι Αλόνσο και τους υπόλοιπους Μαδριλένους να τον περιμένουν με ανυπομονησία, καθώς πέρυσι αποδείχθηκε «καταλύτης» για την ισπανική ομάδα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Τέλος η υπόθεση Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Γοδόι Κρους να δηλώνει πως η ομάδα του συμφώνησε με την Ρίβερ Πλέιτ για την πώληση του 20χρονου επιθετικού.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Στεφάν Λανουά ο οποίος δεν μπορεί να ορίσει ρέφερι από άλλο προηγμένο πρωτάθλημα πλην της Bundesliga και όταν δεν έρχονται Γερμανοί καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης
Ο Άγγλος πρώην διαιτητής της Premier League, Ντέιβιντ Κόουτι, δήλωσε ένοχος για κατοχή άσεμνου βίντεο με ανήλικο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.
Τη στήριξη του κόσμου των «πρασίνων» ζήτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Βίρτους Μπολόνια το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (08/01, 21:15).