Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέλινγκχαμ στο χειρουργείο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέλινγκχαμ στο χειρουργείο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα υποβληθεί σε χειρουργείο ώστε να δοθεί τέλος στις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον ώμο εδώ και μήνες σε μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος μέσος, έκανε δηλώσεις σχετικά με το εν λόγω θέμα τονίζοντας πως έχει κουραστεί να φοράει νάρθηκα για να προστατέψει τον ώμο του και θέλει να απαλλαγεί από το πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέλινγκχαμ για το πρόβλημα στον ώμο

«Έχω φτάσει πλέον σε ένα σημείο που δεν είναι τόσο έντονος ο πόνος. Όμως, έχω κουραστεί να φοράω αυτόν τον νάρθηκα. Θα χειρουργηθώ μετά το Μουντιάλ, είναι προγραμματισμένο. Χάνω πλέον την υπομονή μου και θέλω να απαλλαγώ από αυτό.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος διεθνής τραυματίστηκε τον Νοέμβριο του 2023, σε ένα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Ράγιο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025
Απόρρητο