Χειρουργήθηκε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ: Πότε μπορεί να τον υπολογίζει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό ώμο για να ξεπεράσει χρόνιο τραυματισμό και θα επιστρέψει στη δράση για τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Οκτώβριο.
Θέλοντας να ξεπεράσει ένα χρόνιο πρόβλημα στον αριστερό ώμο ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ υπεβλήθη σε σχετική επέμβαση και όπως έγινε γνωστό θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Οκτώβριο.
Το πρόβλημα ταλαιπωρούσε τον Άγγλο μέσο από το 2023, ωστόσο λόγω των συνεχόμενων υποχρεώσεών του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Αγγλίας (πχ πέρσι προτίμησε να αγωνιστεί στο Euro) η επέμβαση πήγαινε όλο και πιο «πίσω».
Ουσιαστικά αντιμετώπιζε το πρόβλημα συντηρητικά, όμως κάποια στιγμή η το «νυστέρι» ήταν απαραίτητο προκειμένου να θεραπευθεί πλήρως και να που βρήκε τώρα το «κενό» που χρειαζόταν ώστε να χειρουργηθεί.
Παρότι θα χάσει το πρώτο κομμάτι της σεζόν, οι άνθρωποι της Ρεάλ αισιοδοξούν ότι ο 21χρονος θα επιστρέψει το ίδιο δυνατός με πριν και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο ώστε να ηγηθεί του κέντρου της «βασίλισσας» στην εποχή τεχνικής ηγεσίας του Τσάμπι Αλόνσο.
? Jude Bellingham is set to undergo the long-awaited surgery on his shoulder today, @diarioas report ?
It will keep him sidelined until October ? pic.twitter.com/kZJeRUwu8Q
— OneFootball (@OneFootball) July 15, 2025
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442