Ο Νίκολα Γιόκιτς, που βρίσκεται στην Κύπρο για το τουρνουά ECOMMBX Cup, που συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα, όμως αντιμετώπισε ένα… απρόσμενο περιστατικό.
Συγκεκριμένα, ο τρεις φορές MVP του NBA, δεν αναγνωρίστηκε από την ασφάλεια του γηπέδου, χρειάστηκε να δείξει τη διαπίστευσή του και να επιβεβαιώσουν ότι είναι ο… πρωταγωνιστής της διοργάνωσης, πριν εισέλθει στον χώρο.
Η Σερβία επικράτησε το Σάββατο (9/8) της Ελλάδας με 76-66, και Γιόκιτς σημείωσε 23 πόντους και μάζεψε 18 ριμπάουντ. Την Κυριακή (10/8, 17:00), θα αντιμετωπίσει την Κύπρο, παιχνίδι που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.