Από θαύμα γλίτωσαν τα χειρότερα το βράδυ του Σαββάτου κάτοικοι στο νησί της Ζακύνθου.
Μια γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της κατά τη διάρκεια του πανηγυριού της Αγίας Μαύρας στην περιοχή Μαχαιράδο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε πλήθος πιστών, τραπέζια και καρέκλες.
Το αυτοκίνητο σταμάτησε εν τέλει πάνω σε τζαμαρία καταστήματος που είναι στην πίσω πλευρά της εκκλησίας.
Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς οι πιστοί βλέποντας το όχημα, ξεκίνησαν να τρέχουν για να σωθούν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας