Το μεταγραφικό «παζάρι» καλά κρατεί στην Πρέμιερ Λιγκ και τα ποσά που έχουν δοθεί το φετινό καλοκαίρι είναι τεράστια, με την Λίβερπουλ να έχει τον… πρωταγωνιστικό ρόλο.
Φαίνεται όμως πως και η Τότεναμ ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο «μπαμ», καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Λονδίνου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους, της Γουέστ Χαμ.
Τα δημοσιεύματα μάλιστα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι Spurs σκοπεύουν να δώσουν σχεδόν 100 εκατ. ευρώ στα «σφυριά», προκειμένου να κάνουν την μεγάλη μεταγραφή.
Ο νέος τεχνικός της Τότεναμ, Τόμας Φρανκ θεωρεί εξαιρετική επιλογή τον Κούντους και η ρήτρα που έχει ο 24χρονος φορ στο συμβόλαιο του με την Γουέστ Χαμ, «αγγίζει» το ποσό που προαναφέραμε.
Ο Κούντους έκανε μια εξαιρετική σεζόν και από την στιγμή που η Τότεναμ δεν μπορεί να μπει στο «κόλπο» διεκδίκησης του Ίσακ, προσπαθεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κούντους.
Αν τελικά οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, τότε ο Κούντους θα γίνει ο πρώτος παίκτης, μετά το 2011, που παίρνει μεταγραφή από τα «σφυριά» στην Τότεναμ.
Ο Σκοτ Πάρκερ είχε φύγει από τα «σφυριά» με προορισμό την Τότεναμ πριν από 14 χρόνια και τώρα όλα δείχνουν ότι θα «σπάσει» αυτή η… παράδοση, με τον Γκανέζο στράικερ να προβάρει την φανέλα των Spurs.
Η Γουέστ Χαμ περιμένει πως και πως τις εξελίξεις καθώς αν η Τότεναμ αποφασίσει να δώσει το ποσό της ρήτρας για την απόκτηση του 25χρονου στράικερ, τότε θα μπορέσει να κινηθεί δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κούντους είχαν δείξει δύο ακόμα ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι «μπλε» όσο και οι «καρακάξες» έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.
Έτσι η Τότεναμ είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Κούντους.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών στο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την επιστροφή της από τη Μαδέιρα της Πορτογαλίας όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
LIVE: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.