Το μεταγραφικό «παζάρι» καλά κρατεί στην Πρέμιερ Λιγκ και τα ποσά που έχουν δοθεί το φετινό καλοκαίρι είναι τεράστια, με την Λίβερπουλ να έχει τον… πρωταγωνιστικό ρόλο.
Φαίνεται όμως πως και η Τότεναμ ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο «μπαμ», καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Λονδίνου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Κούντους, της Γουέστ Χαμ.
Τα δημοσιεύματα μάλιστα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι Spurs σκοπεύουν να δώσουν σχεδόν 100 εκατ. ευρώ στα «σφυριά», προκειμένου να κάνουν την μεγάλη μεταγραφή.
Ο νέος τεχνικός της Τότεναμ, Τόμας Φρανκ θεωρεί εξαιρετική επιλογή τον Κούντους και η ρήτρα που έχει ο 24χρονος φορ στο συμβόλαιο του με την Γουέστ Χαμ, «αγγίζει» το ποσό που προαναφέραμε.
Ο Κούντους έκανε μια εξαιρετική σεζόν και από την στιγμή που η Τότεναμ δεν μπορεί να μπει στο «κόλπο» διεκδίκησης του Ίσακ, προσπαθεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κούντους.
Αν τελικά οι δύο ομάδες συμφωνήσουν, τότε ο Κούντους θα γίνει ο πρώτος παίκτης, μετά το 2011, που παίρνει μεταγραφή από τα «σφυριά» στην Τότεναμ.
Ο Σκοτ Πάρκερ είχε φύγει από τα «σφυριά» με προορισμό την Τότεναμ πριν από 14 χρόνια και τώρα όλα δείχνουν ότι θα «σπάσει» αυτή η… παράδοση, με τον Γκανέζο στράικερ να προβάρει την φανέλα των Spurs.
Η Γουέστ Χαμ περιμένει πως και πως τις εξελίξεις καθώς αν η Τότεναμ αποφασίσει να δώσει το ποσό της ρήτρας για την απόκτηση του 25χρονου στράικερ, τότε θα μπορέσει να κινηθεί δυναμικά για την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κούντους είχαν δείξει δύο ακόμα ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο οι «μπλε» όσο και οι «καρακάξες» έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.
Έτσι η Τότεναμ είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Κούντους.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.