Superleague: Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25/6
Η Superleague ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 25/6 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Έγκριση Προκήρυξης του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν.
Για την Τετάρτη 25/6 το μεσημέρι (14:00), έχει προγραμματιστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Superleague, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου το θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι η «Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2025-26», όπως ανακοινώθηκε.
Η ανακοίνωση της Superleague:
Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 27/5/2025 εξουσιοδότησης του Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2025-26.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Οι «μάχες» για την τετράδα και την εξάδα με φόντο το πλεονέκτημα έδρας και την πρόκριση στα playoffs – Το πρόγραμμα όλων των ομάδων μέχρι το τέλος της regular season της Euroleague.