Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσε την 12άδα των Πειραιωτών για τον αποψινό τελικό.
Σε αυτή βρίσκεται ο Λούκα Βιλντόζα, που είχε χάσει τους δύο τελευταίους τελικούς, με τον Αργεντινό να παίρνει τη θέση του τραυματία Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος τραυματίστηκε σοβαρά στο Game 3 του ΟΑΚΑ και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για 10-12 μήνες.
Ως εκ τούτου την 12άδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι απαρτίζουν οι:
Νωρίτερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον αποψινό τελικό και κάλεσε τους οπαδούς της να επιδείξουν προσοχή και να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση.
«Απόψε (08/06, 21.00) στο κατάμεστο ΣΕΦ, ΟΛΟΙ (παίκτες – φίλαθλοι – διοίκηση) δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη, που θα μας ανεβάσει στον θρόνο του Πρωταθλητή Ελλάδος!
«Κλείνουμε» τα αφτιά μας σε όσα προβοκατόρικα έχουν διαδραματιστεί τις προηγούμενες ημέρες, εστιάζουμε αποκλειστικά στην ομάδα μας και την προσπάθειά της, την προστατεύουμε με κάθε τρόπο και δεν πέφτουμε στην παγίδα ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΔΕΝ απαντάμε στις προκλήσεις, λέμε ΟΧΙ στα υβριστικά συνθήματα, λέμε ΟΧΙ στα συνθήματα κατά φυσικών προσώπων και παλεύουμε ΜΑΖΙ για τη νίκη αποκλειστικά και μόνο με τη δύναμη της φωνής μας.
Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε ΞΑΝΑ.
Με φωνή, πάθος, πίστη και μυαλό θα πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.
Τι έδειξαν οι ορισμοί διαιτητών για τα ματς Κυπέλλου: 1) Δεν υπάρχει Έλληνας κοινής αποδοχής, 2) Ο Λανουά δεν έβγαλε νέους ρέφερι, 3) Σλοβένος στο VAR Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Ξένος να’ ναι και ότι να’ ναι