Τρίτη μάχη για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό με στόχο το 2-1
Η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τρίτης (17:00), για τον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη που θα τις φέρει μια ανάσα από τον τίτλο.
Το κρισιμότερο -μέχρι το επόμενο- ραντεβού τους στη σεζόν δίνουν το απόγευμα της Τρίτης (17:00, ΕΡΤ 2) Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για το τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Α1 πόλο γυναικών.
Στους δύο πρώτους αγώνες, οι φιλοξενούμενοι έσπασαν τις έδρες των αντιπάλων τους -και μάλιστα με το ίδιο σκορ (8-10)- κάτι που σημαίνει πως το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά παραμένει στη Βουλιαγμένη. Στον τρίτο τελικό πλέον, όποια ομάδα επικρατήσει θα φτάσει στο 2-1 και μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.
Το επόμενο ματς, είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (29/5, 19:30), στο Παπαστράτειο.
«Με πάθος και ενέργεια»
Για το ματς μίλησε η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Αύριο, παίζουμε τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας από τον αντίπαλο. Είμαστε αποφασισμένες να μπούμε με πάθος και ενέργεια, ώστε να κάνουμε το 2-1 και να φέρουμε τη σειρά στον Πειραιά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.