Τρίτη μάχη για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό με στόχο το 2-1
Η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τρίτης (17:00), για τον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη που θα τις φέρει μια ανάσα από τον τίτλο.
Το κρισιμότερο -μέχρι το επόμενο- ραντεβού τους στη σεζόν δίνουν το απόγευμα της Τρίτης (17:00, ΕΡΤ 2) Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για το τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Α1 πόλο γυναικών.
Στους δύο πρώτους αγώνες, οι φιλοξενούμενοι έσπασαν τις έδρες των αντιπάλων τους -και μάλιστα με το ίδιο σκορ (8-10)- κάτι που σημαίνει πως το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά παραμένει στη Βουλιαγμένη. Στον τρίτο τελικό πλέον, όποια ομάδα επικρατήσει θα φτάσει στο 2-1 και μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.
Το επόμενο ματς, είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (29/5, 19:30), στο Παπαστράτειο.
«Με πάθος και ενέργεια»
Για το ματς μίλησε η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Αύριο, παίζουμε τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας από τον αντίπαλο. Είμαστε αποφασισμένες να μπούμε με πάθος και ενέργεια, ώστε να κάνουμε το 2-1 και να φέρουμε τη σειρά στον Πειραιά».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.