Μία έκπληξη επεφύλασσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα στους 40 ηγέτες που βρέθηκαν στα Τίρανα για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός είχε ετοιμάσει ένα βίντεο με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης, στο οποίο οι καλεσμένοι του «μεταμορφώνονταν» σε παιδιά και έλεγαν στη μητρική τους γλώσσα το «Καλώς ήρθατε στην Αλβανία».
Οι κάμερες που κάλυπταν τη Σύνοδο Κορυφής έπιασαν τους ηγέτες, με πρώτη την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι να διασκεδάζουν ιδιαίτερα με το χιουμοριστικό βίντεο.
Άλλοι πάλι, όπως η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρέντρικσεν και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κοιτούσαν με… περιέργεια την οθόνη, αποφασίζοντας να διατηρήσουν και εκείνη τη στιγμή το σοβαρό προφίλ τους.
Τα παπούτσια και η υπόκλιση
Ο Έντι Ράμα σχολιάστηκε από τους ηγέτες και σε δύο άλλες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.
Η πρώτη ήταν η υπόκλιση που έκανε στην Ιταλίδα ομόλογό του. Ο Αλβανός ηγέτης στάθηκε στο κόκκινο χαλί και μόλις άρχισε να τον πλησιάζει η κυρία Μελόνι γονάτισε. «Πάλι; Έντι, σταμάτα!», ήταν η αντίδραση της Τζόρτζια Μελόνι και αστειευόμενη πρόσθεσε …« Το κάνεις αυτό για να είμαστε στο ίδιο ύψος» συμπλήρωσε η Μελόνι.
Από την πλευρά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μπορούσε να μην σχολιάσει την επιλογή υποδημάτων του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος επιλέγει να φορά αθλητικά sneakers στις επίσημες εκδηλώσεις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας