Οι Νάγκετς κυριάρχησαν στο Game 7 με τους Κλίπερς, επικράτησαν με 120-101 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ όπου τους περιμένουν οι Θάντερ.
Μόνο στο ξεκίνημα ήταν ντέρμπι το παιχνίδι, με την ομάδα του Ντένβερ να κάνει ό,τι θέλει στη συνέχεια και να φτάνει εύκολα στη νίκη-πρόκριση.
Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν για ακόμη μία φορά κορυφαίος καθώς κατέγραψε 16 πόντους (6/14 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές) με 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ωστόσο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άρον Γκόρντον με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.