Ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) στην Κωνσταντινούπολη δεν αποκλείεται να επηρεάσει τη διεξαγωγή του Game 2 ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Παρί, για τα playoffs της Euroleague.
H έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή έχει προκαλέσει ανησυχία στους δύο συλλόγους, που βρίσκονται σε επικοινωνία και με τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και με αυτές της γειτονικής χώρας.
Μέσα στην Τετάρτη τα νεότερα
Αργότερα μέσα στην μέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να υπάρξει επίσημη ενημέρωση σε περίπτωση αναβολής του ματς. Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο ματς της σειράς η Φενέρμπαχτσε υπερασπίστηκε την έδρα της, νικώντας την Παρί με 83-78.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.