MVP της Euroleague για τη σεζόν 2024-25 αναδείχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/4) ο Κέντρικ Ναν, σε μια εξέλιξη που δεν προκάλεσε και ιδιαίτερη… έκπληξη στο μπασκετικό κοινό της Ευρώπης.
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν εκπληκτικός στην regular season της διοργάνωσης κερδίζοντας το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς, μαζί με το Alphonso Ford Trophy. Βραβείο για τον πρώτο σκόρερ της σεζόν.
Η ανάρτηση του Κέντρικ Ναν για το βραβείο του MVP:
Κάπως έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του βραβείου, γράφοντας χαρακτηριστικά και… λιτά: «2024/25 MVP. Το είπα και το έκανα» και συνόδευσε την ανάρτηση με μια σειρά από φωτογραφίες.
Να σημειωθεί πως, ο Ναν έγινε ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού που κερδίζει το βραβείο του MVP, μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τη σεζόν 2010-11. Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε τη regular season με 21.1 πόντους (57.3% στο δίποντο, 42.6% στο τρίποντο, 85.6% στις βολές), 3.6 ριμπάουντ, 4.1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 31’16” κατά μέσο όρο σε 33 παιχνίδια.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο ματς με την Μπρέντφορντ, όμως δέχθηκε γκολ και έμεινε στο 1-1, έτσι μετά τη γκέλα της η Μάντσεστερ Σίτι απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με 92-86 για την 28η αγωνιστική Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ