Ένας 43χρονος από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του στην Αφάντου όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του.
Η Ροδιακή αναφέρει ότι το 43χρονος κινούνταν σε περιφερειακό δρόμο της περιοχής, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο σε ευθεία δρόμου.
Υπέκυψε στο νοσοκομείο
Ο άνδρας, που εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.
Έρευνα για τις συνθήκες διενεργεί η Τροχαία, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν το δυστύχημα οφείλεται σε παθολογικό πρόβλημα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.