Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1: Άλλη μία ταπεινωτική ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους»
Η Νιούκαστλ διέσυρε με 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έριξε στην 14η θέση της Premier League, με τον Χάρβεϊ Μπαρνς να είναι πρωταγωνιστής του παιχνιδιού πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Δεν λέει να ισιώσει με τίποτα το πράγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δέχθηκε ακόμα μία ταπεινωτική ήττα, αυτή τη φορά από τη Νιούκαστλ με 4-1 για την 32η αγωνιστική της Premier League και την έστειλε στην 14η θέση.
Ταυτόχρονα οι «καρακάξες» πάτησαν τετράδα, καθώς έφτασαν τους 55 βαθμούς προσπερνώντας τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο από τους «πολίτες».
Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Χάρβεϊ Μπαρνς που πέτυχε δύο γκολ στο 49ο και στο 64ο λεπτό του παιχνιδιού, δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο Τονάλι είχε ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό, με τον Γκαρνάτσο να ισοφαρίζει προσωρινά στο 37′ Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μπρούνο Γκιμαράες στο 77ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Ζοέλινγκτον.
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)
Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έριξε τα... καρφάκια του προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι σε σχέση με την αξία του πρωταθλήματος που κατέκτησε.