Ο Άρης πέτυχε μία σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έκανε το 2/2 στα play offs 5-8 για τη συμμετοχή στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρωτιά (και κατ’ επέκταση την 5η θέση συνολικά στο πρωτάθλημα) του μίνι τουρνουά της Super League.
Στους 27 πόντους πλέον οι «κίτρινοι», στους 21 ο Ατρόμητος και τους 18 ο Αστέρας (παίζουν αύριο μεταξύ τους) και στους 18 πόντους ο ΟΦΗ.
Όσον αφορά τα play out, ο Λεβαδειακός επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 του Πανσερραϊκού και η Athens Kallithea 2-0 στη Λαμία, πραγματοποιώντας ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.