Μεντβέντεφ για Ζελένσκι: Φρικιό του Κιέβου και ναρκομανής – Αν δεχτεί τη συμφωνία για τα ορυκτά θα τον κρεμάσουν
«Ο ναρκομανής και η παρέα του θα κρεμαστούν στο Μαϊντάν, όπως ο Μουσολίνι», έγραψε σε ανάρτησή του ο Ντίτρι Μεντβέντεφ για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κάνει υβριστικά σχόλια για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι – αυτή τη φορά, όμως, τα… έδωσε όλα.
«Οι Αμερικανοί προώθησαν ένα εξαιρετικό σχέδιο συμφωνίας για τα εμπορεύματα στο φρικιό του Κιέβου. Αν το καθεστώς του Κιέβου το εγκρίνει, τότε ο ναρκομανής και η παρέα του θα κρεμαστούν στο Μαϊντάν, όπως ο Μουσολίνι» έγραψε σε ανάρτησή του στο X ο Ντίτρι Μεντβέντεφ, για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Και αν το απορρίψει, οι Ηνωμένες Πολιτείς θα επαναφέρουν το καθεστώς Μπαντέρα. Ματ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
The Americans rolled
out an excellent draft commodity deal to the Kiev freak. If the Kiev regime approves it, the drug addict and co. will then be hanged on the Maidan, like Mussolini. And if it rejects it, the United States will reset the Bandera regime. Checkmate.— Dmitry Medvedev (@MedvedevRussiaE) March 28, 2025
Να σημειωθεί ότι ο Στεπάν Αντρίγιοβιτς Μπαντέρα (1909-1959) ήταν Ουκρανός ακροδεξιός ηγέτης της ριζοσπαστικής μαχητικής πτέρυγας της Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών, ο οποίος είναι γνωστός για την συνεργασία του ιδίου και της οργάνωσής του με τους Γερμανούς κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
«Θρασύ γουρούνι» ο Ζελένσκι
Ο Μεντβέντεφ, στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Ρωσίας από το 2008 έως το 2012 και στη συνέχεια πρωθυπουργός, μέχρι να γίνει κορυφαίος αξιωματούχος ασφαλείας το 2020, μετά την επεισοδιακή συνάντηση μεταξύ του Ντοναλντ Τραμπ και του Ζελένσκι στις ΗΠΑ, είχε αποκαλέσει τον Ουκρανό πρόεδρο ένα «θρασύ γουρούνι». που έλαβε «ένα κανονικό χαστούκι στο Οβάλ Γραφείο».
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)










![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)

















![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442