Χόιλουντ: «Δεν ήθελα να ειρωνευτώ τον Ρονάλντο – Ερωτεύτηκα το ποδόσφαιρο εξαιτίας του»
Ο Ράσμους Χόιλουντ τόνισε ότι δεν έκανε τον πανηγυρισμό του, για να ειρωνευτεί τον Ρονάλντο, διότι είναι το είδωλο του και ο λόγος που ερωτεύτηκε το ποδόσφαιρο.
Η Δανία νίκησε την Πορτογαλία, με 1-0 στην Κοπεγχάγη, για το πρώτο σκέλος των προημιτελικών του Nations League. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε στο 78΄ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Το γκολ όμως σχολιάστηκε έντονα λόγω του πανηγυρισμού που έκανε ο φορ της Γιουνάιτεντ, ο οποίος ήταν παρόμοιος με εκείνον του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Δανός έκανε το περίφημο «siu» και τόνισε ότι δεν ήθελε να προσβάλει σε καμία περίπτωση τον θρυλικό Πορτογάλο, ο οποίος ήταν εκείνη τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο. Δήλωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ενάντια στον Ρονάλντο, διότι ο 40χρονος είναι το είδωλο του και ο λόγος που αγάπησε το ποδόσφαιρο. Ο Χόιλουντ τόνισε ότι έπαιρνε ώθηση, βλέποντας τον CR7 και για αυτό άρχισε να προπονείται όπως εκείνος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χόιλουντ
«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το είδωλό μου. Δεν τον κορόιδεψα, είχε τεράστιο αντίκτυπο σε μένα και την καριέρα μου, το να σκοράρεις εναντίον του και απέναντι στην Πορτογαλία είναι κάτι τεράστιο. Ερωτεύτηκα το ποδόσφαιρο εξαιτίας του Ρονάλντο, έγινα φαν της Γιουνάιτεντ εξαιτίας του, άρχισα να προπονούμαι μόνος μου και να κάνω ασκήσεις για να γίνω σαν εκείνον».
Αν έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’)!
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.