Όπως αναμενόταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην επίσημη καταγγελία του Κέντρικ Ναν μετά τις χειρονομίες που έκανε στην αναμέτρηση της Euroleague για την 29η αγωνιστική.
Ο Αμερικανός γκαρντ των Πράσινων προχώρησε στην απρεπή κίνηση να δείξει τα δύο μεσαία δάχτυλα στους οπαδούς των Πειραιωτών μετά από ένα καλάθι που πέτυχε στον αιφνιδιασμό.
Πλέον μένει να δούμε τι θα κάνει η Euroleague και αν αποφασίσει να τιμωρήσει τον παραδειγματικά τον Ναν για την άσχημη αυτή επιλογή του.
Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή ο πειθαρχικός κώδικας της διοργάνωσης δεν είναι δημοσιοποιημένος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ποιον τρόπο θα κινηθεί ο ανεξάρτητος δικαστής και ποια θα μπορούσε να είναι η τιμωρία του αθλητή.
Θυμίζουμε πως ο Ναν είχε τιμωρηθεί ξανά φέτος, όταν τα είχε βάλει με τους διαιτητές στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να δεχθεί ποινή μίας αγωνιστικής από τη λίγκα.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.