«Δεν καταλαβαίνω τι λένε»: Η 20χρονη Λένι Κλουμ βγάζει «γλώσσα» στους haters
Η 20χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, απαντά στους επικριτές και τα trolls των social media, δείχνοντας ότι δεν την ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τι της γράφουν.
Ήταν πριν από μερικούς μήνες όταν όλος ο πλανήτης γνώρισε την μεγάλη κόρη της Χάιντι Κλουμ. Η 20χρονη Λένι φωτογραφήθηκε μαζί με τη διάσημη μητέρα της για την καμπάνια γνωστού ιταλικού brand και οι χρήστες στα social media ξεσάλωσαν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τις φωτογραφίες για το πόσο κρίντζαραν βλέποντας μητέρα και κόρη δίπλα δίπλα να φορούν σέξι εσώρουχα.
Βέβαια, η Λένι Κλουμ δεν χρειαζόταν αυτή τη δουλειά για να την μάθει ο χώρος της μόδας. Εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι ακολουθεί με τον καλύτερο τρόπο τα βήματα της πασίγνωστης μητέρας της και σταδιακά χτίζει το δικό της όνομα στον fashion κόσμο.
Και τώρα ήρθε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το νεαρό μοντέλο στο περιοδικό Glamour Γερμανίας, όπου η Λένι μίλησε και για την διαδικτυακή «επίθεση» που δέχθηκε εκείνη την περίοδο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Πάντα προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου, πως ότι και να κάνεις θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που δεν θα τους αρέσει» είπε η 20χρονη και συνέχισε: «Απλά δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις, άρα δεν χρειάζεται να επικεντρώνεσαι στα αρνητικά».
Μάλιστα είχε κι ένα μήνυμα στα trolls και τους haters. «Και κάτι ακόμα: τα περισσότερα σχόλια που παίρνω είναι γραμμένα στα γερμανικά και δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά τι λένε. Βοηθάει κι αυτό».
- Διαδικτυακό μπλακ άουτ στο Ιράν όπου κλιμακώνεται η καταστολή – Έτοιμος να επέμβει ο Τραμπ, ανταλλάσσει απειλές με την Τεχεράνη
- Νέο κέρδος για τη Λέτσε: το σχέδιο εξυγίανσης απέδωσε
- Χρυσές Σφαίρες: «One Battle After Another», «Hamnet» και «Adolescence» οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
- Ισραήλ: Υπέγραψε συμφωνία ασφαλείας με τη Γερμανία – Στο στόχαστρο Ιράν, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Χούθι
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442