Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας δύσκολα με 3-2 και σε μια βδομάδα ταξιδεύει για τη Φλωρεντία, με τους παίκτες του Ρούι Βιτόρια να θέλουν να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στα προημιτελικά του Europa Conference League.
Οι πράσινοι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους «βιόλα» και θέλουν σε μια βδομάδα από σήμερα να μην χάσουν στη Φλωρεντία για να βρεθούν στους «8».
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «πρασίνων», Ρουί Βιτόρια, εξέφρασε την ικανοποίησή του μέσω ανάρτησης στο Instagram, τονίζοντας τη σημασία της νίκης και την αποφασιστικότητα της ομάδας για τη ρεβάνς.
«Πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον στόχο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος» έγραψε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σε φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς των παικτών του μετά το τέλος του αγώνα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.